diumenge, 16 de desembre del 2012

Compte enrere pel 2n Trofeu Vila d'Ondara - Serra Segària de Ciclisme.


El 2n Trofeu Vila d'Ondara - Serra Segària de Ciclisme serà la primera etapa de la XXVII Volta Ciclista a La Marina, organitzada pel Segària Club Ciclista i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara. La prova tindrà lloc el proper diumenge 13 de gener, a partir de les 10:00 hores, amb Eixida i Meta a l'Avinguda Doctor Fleming (davant la Plaça de Bous). Amb aquesta carrera s’inicia la temporada 2013 a la Comunitat Valenciana.

El recorregut consta de 74 quilòmetres i discorre per bona part del nord de la comarca alacantina de La Marina Alta. Es donaran dues voltes al circuit de La Rectoria i finalment els ciclistes ascendiran a l’Alt de Sorells (Premi de Muntanya). Amb aquest itinerari es pretén apropar el Ciclisme de Ruta al municipi d’Ondara i rodalies, recuperant la memòria de les antigues carreres que ja es celebraven en aquesta zona allà pels anys 50 del segle XX.

Poden participar corredors de les categories Júnior, Elite/Sub-23, Sènior, Master-30, Master-40, Master-50 i Master-60. És imprescindible disposar de llicència federativa. Les inscripcions es fan a través de la Interclubs de La Marina (voltalamarina.com).

En aquest enllaç trobareu més informació sobre la carrerra, i en Bikemap.net es pot veure el recorregut i plànol de situació.