dilluns, 1 d’octubre del 2012

VII Marxa Cicloturista de la Comunitat Valenciana

Rubén Alemany, Néstor Álvarez, Sebastià Carrió, Rafael Herrero i Gabriel Moncho participaren el passat diumenge, 30 de setembre de 2012, en la marxa cicloturista que organitza anualment la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, un esdeveniment de caràcter nacional que aquest any homenatjava al Velo Club València, una de les entitats ciclistes més veteranes d’Espanya que celebra el seu centenari.

La inscripció va ser totalment gratuïta per a tots aquells ciclistes que estan en possessió de la llicència federativa, a més de rebre un mallot commemoratiu.

Un total de 350 ciclistes eixiren a les 8:30 hores des del Velòdrom Lluís Puig de València, després de guardar un respectuós minut de silenci en memòria de tots aquells ciclistes, organitzadors i amics que han perdut la vida aquest any. Un matí prou fresc però alhora assolellat en la ciutat del Túria. El trajecte de la marxa, de 82 quilòmetres, es va fer tranquil·lament i va travessar diverses poblacions, com ara Moncada, Nàquera o Serra, gaudint dels paisatges d’un dels pulmons verds més importants de la província de València. Un recorregut sense massa dificultats que va permetre pujar al Garbí, agrupar-se i esmorzar en grup. Finalment, el pilot ciclista va completar l’excursió sense cap incident, tornant al Velòdrom Lluís Puig per a guardonar als diversos cicloturistes i clubs participants i sortejar nombrosos regals.
Els integrants del Segària van gaudir d’un magnífic ambient festiu i esportiu. També pogueren visitar les instal·lacions del velòdrom valencià i seu de la federació.