dijous, 27 de setembre del 2012

Llibre de Rutes 2012.

Aquí teniu un enllaç amb el calendari de rutes del Club Ciclista Segària per a l’any 2012. En aquest llibret trobareu un total de 99 rutes per a la temporada en curs. Cada ruta té informació sobre l’itinerari, un perfil del recorregut, lloc i hora d’eixida i un breu comentari. A més a més, i seguint la línia dels últims anys, s’inclouen fotografies, un calendari i alguns consells i suggeriments generals.

Guiats per aquest programa, recorrerem tots els caps de setmana infinitats de paratges de la Marina Alta i les comarques properes (la Marina Baixa, el Comtat, l’Alcoià, la Vall d’Albaida, la Safor, la Ribera Baixa...), delimitades per una sèrie de imponents serres i poderoses muntanyes, que es presenten davant el ciclista com a fronteres naturals, resguardant i protegint un espai singular on la naturalesa s’expressa capritxosament. Nosaltres arrepleguem el repte de recórrer els nombrosos paratges d’aquestes comarques alacantines i valencianes.

Des de la Junta Directiva, creiem que l’edició del Llibre de Rutes és una eina fonamental dins el desenvolupament i creixement del Club. Sempre desitgem que el programa que presentem resulti atractiu per a tots els socis i simpatitzants, i serveixi per a renovar, i si pot ser per a incrementar, la il.lusió per la pràctica del nostre esport.